Xcel

O značce

Xcel je špičkový výrobce neoplenových výrobků se sídlem v USA .
Xcel vyrábí vyjímečně kvalitní produkty pro surfing , windsurfing a potápění.

Společnost Xcel byla vyhlášena asociací výrobců neoprenových výrobků Surf Industry (SIMA) jako "Wetsuit of the Awards "2017 . V předešlých letech se Exel stal šampionem také v letech 2007, 2008, 2010.

Od roku 1982 věnují velkou pozornost vývoji materiálů, technologii, funkčnosti a designu.

Byly zúročeny všechny zkušenosti surfařů, ale také vojáků, při vývoji oblečení na vodní hladinu a taky pod ní.

Výsledkem jsou neopreny a nanopreny , které jsou fantastické svými vlastnostmi.

Jsou maximálně pružné / stretch /, trvanlivé, skvěle padnoucí a funkční .




Příběh zakladatele firmy :

Ed D'Ascoli / surfař / založil fimu Xcel v roce 1982 v Sunset Brach USA. V té době D'Ascoli nenašel žádný neopren, který by odpovídal kvalitě jeho představ a svých přátel. Začal vášnivě budovat novou značku Xcel , která by odrážela požadovanou kvalitu, odolnost do náročných podmínek.

D'Ascoli vyrostl jako surfař na chladném atlantském pobřeží New Jersey. Sunset Beach a další spoty North Shore jsou studené a tedy klimaticky náročné. Chtěl vyrábět špičkové produkty pro každého sufřaře a jeho maximální výkon.

Na základě svého nadšení a zkušeností pomáhá založit společnost Victory Wetsuits –spolupráce s Japonci. Vzniká mezinárodní značka.

Cílem bylo rychle položil základy společnosti, která by přinesla revoluci v průmyslu a posunula špičku v oblasti materiálového a konstrukčního vývoje neoprénových výrobků.

Výsledkem jsou neopreny a nanopreny, které jsou vyráběny z nejmodernějších materiálů včetně nanovláken. Neopreny jsou maximálně pružné / stretch /, trvanlivé, skvěle padnoucí a funkční .

Zobrazit všechny produkty

2WSports background 2WSports background